Διαδικασία αλλαγών – επιστροφών 

Σε περίπτωση που θέλετε  να προβείτε σε αλλαγή προϊόντος ( είτε αφορά σε μέγεθος είτε σε άλλο προϊόν της αρεσκείας σας) μας επιστρέφετε το προϊόν εντος 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβης του ,μέσω Γενικής Ταχυδρομικής, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας. Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν ενώ η αποστολή του καινούργιου προϊόντος έχει χρέωση 5 €.

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή του προϊόντος παρακαλειστε να το διατηρήσετε στην αρχική του κατάσταση. Εαν έχει υποστεί αλλοίωση ή κακομεταχείριση το Lalabai Online Shop έχει το δικαίωμα να μην πραγματοποιήσει την αλλαγή. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής με προϊόν μικρότερης αξίας.

*Αποστολες από άλλες εταιρίες ταχυμεταφορών δε θα γίνονται δεκτές εκτός αν ο πελάτης έχει καλύψει τα έξοδα αποστολης .

Στα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση ή προσφορά δεν πραγματοποιούνται αλλαγές

Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφης χρημάτων

Εξαίρεση αποτελεί μόνο εαν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λανθασμένη αποστολή προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη βαραίνει το κατάστημα μας και μόνο.

Οι συναλλαγές γίνονται μέσω Τράπεζας Πειραιώς . Εάν οι συναλλαγές πραγματοποιούνται από άλλες τράπεζες τα έξοδα που προκύπτουν εκατερωθεν βαρύνουν  τον πελάτη.

Στοιχεία Εταιρείας

Νεφέλης 19 11853 Αθηνα
Email : sales@lalabai.gr
Instagram: Lalabai online Shop

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας, είτε μέσω e mail είτε μέσω Instagram.